Create a customized Odpověď na žádost subjektu údajů podle nařízení GDPR na míru

This template was prepared by: JUDr. Bc. Milan Trávníček, JUDr. Bc. Milan Trávníček, advokát a zapsaný mediátor

Instructions

Jedná se o univerzální šablonu na odpověď na žádost o informace, o opravu, o výmaz osobních údajů nebo o přenos osobních údajů žadateli nebo jinému správci. 

Bude-li žadatel žádat o informace, vygeneruje se zvlášť příloha, do které tyto údaje vepište.

 

Odpověď na žádost subjektu údajů

Správce osobních údajů
název / jméno a příjmení
identifikační číslo
adresa
Subjekt údajů je
Identifikace Subjektu údajů
Jméno a příjmení: jméno a příjmení
Datum narození:
Adresa: adresa
E-mail: e-mailová adresa
Telefon: telefonní číslo
Věc: Odpověď na žádost ze dne , č. j.: .
Vážený pane,
obdrželi jsme Vaši žádost ve smyslu čl. 15 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení GDPR“ ), kterou jsme pečlivě posoudili, a tímto na Vaši žádost odpovídáme.
Právo na přístup - žádal subjekt údajů o přístup k osobním údajům?
Právo na opravu - žádal subjekt údajů o opravu osobních údajů?
Právo na výmaz - žádal subjekt údajů o výmaz osobních údajů?
Právo na přenositelnost - žádal subjekt o přenos osobních údajů?
Děkujeme, že jste nás kontaktoval.
Poučení o právech
Správce poskytne subjektu údajů na žádost podle článků 15 až 22 nařízení GDPR informace o přijatých opatřeních, a to bez zbytečného odkladu a v každém případě do jednoho měsíce od obdržení žádosti. Tuto lhůtu je možné v případě potřeby a s ohledem na složitost a počet žádostí prodloužit o další dva měsíce. Správce informuje subjekt údajů o jakémkoliv takovém prodloužení do jednoho měsíce od obdržení žádosti spolu s důvody pro tento odklad. Jestliže subjekt údajů podává žádost v elektronické formě, poskytnou se informace v elektronické formě, je-li to možné, pokud subjekt údajů nepožádá o jiný způsob.
Pokud správce nepřijme opatření, o něž subjekt údajů požádal, informuje bezodkladně a nejpozději do jednoho měsíce od přijetí žádosti subjekt údajů o důvodech nepřijetí opatření a o možnosti podat stížnost u dozorového úřadu a žádat o soudní ochranu.
Informace podle článků 13 a 14 nařízení GDPR a veškerá sdělení a veškeré úkony podle článků 15 až 22 a 34 nařízení GDPR se poskytují a činí bezplatně. Jsou-li žádosti podané subjektem údajů zjevně nedůvodné nebo nepřiměřené, zejména protože se opakují, může správce buď:
a) uložit přiměřený poplatek zohledňující administrativní náklady spojené s poskytnutím požadovaných informací nebo sdělení nebo s učiněním požadovaných úkonů; nebo
b) odmítnout žádosti vyhovět.
Pokud nebudete spokojeni s vyřízením Vaší žádosti, máte právo si stěžovat u správce na této adrese: e-mail správce
Můžete rovněž podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ).
V místo dne
__________________________________
Podpis
I would like my document reviewed by a solicitor’s office
JUDr. Bc. Milan Trávníček | JUDr. Bc. Milan Trávníček, advokát a zapsaný mediátor
Show More Hide
I want to be notified of approaching deadlines (GRATIS!)
The system will automatically notify you as deadlines in the agreement approach

Download This Document as a Word Document or a PDF.

This Document costs 199 Kč (240,79 Kč with VAT)

Your Document is Generating, Please Wait.